08/17/2021

Güneş enerjisi
güneş köprüsü

Türkiye’nin İlk Güneş Enerjisi Sektörel Firma Arama Platformu “Güneş Köprüsü” Açıldı


Türkiye’nin İlk Güneş Enerjisi Sektörel Firma Arama Platformu “Güneş Köprüsü” Açıldı

Türkiye’de bir ilk olan güneş enerji firmalarıyla yatırımcıları bir araya getiren bir firma arama platformu Güneş Köprüsü açıldı.

Güneş Köprüsü Nedir?

Güneş köprüsü, yatırımcılar ile güneş enerji firmalarını web ve mobil uygulama üzerinden bir araya getiren dijital bir platformdur. Platforma www.guneskoprusu.com web adresi üzerinden ulaşılabilmektedir.

Güneş Köprüsü Platformunun Amacı

Platformun temel amacı, yatırımcılar için güvenilir ve şeffaf bir firma arama sitesi oluşturmaktır. Bu sayede yatırımcıların daha bilinçli bir şekilde bölgesel faaliyet gösteren firmalara ulaşması sağlanarak, güneş enerji kullanımının arttırılması amaçlanmaktadır.

İnternet sitesine ve mobil uygulamaya giren potansiyel yatırımcı harita üzerinden il seçerek faaliyet gösteren platforma üye firmaları listeleyebilmektedir. Böylelikle yatırımcı isterse doğrudan kendi bölgesine en yakın bir firma veya tüm Türkiye’deki ilgili firmalara ulaşarak proje teklifi alabilmektedir. Bu şekilde firmalar ile potansiyel müşteriler arasındaki etkileşim artmış ve yatırımcı güneş enerji sistemleri ile ilgili daha fazla bilgiye erişmiş olmaktadır.

Haberler, Raporlar ve Mevzuatlar

Güneş köprüsü platformunda ayrıca üye firma haberleri, mevzuatlardaki değişiklikler, güneş enerji sektörü ile ilgili haberler, teknik ve bilgilendirici içerikler de yer almaktadır. Platforma üye olan her bir firmanın, üyelik durumuna göre ayda en az bir kez firma ile ilgili haber yayınlama hakkı bulunmaktadır.

Mevzuatlar
Raporlar

Güneş Köprüsü Reklam Alanları

Site içerisinde reklam alanları da bulunmaktadır ve talep eden firmaların reklamları bu alanlarda yer alabilmektedir. Sitenin iki yan kısmı, üst ve alt kısmı reklam alanlarına bulunmaktadır ve her sayfada bu reklamlar gösterilebilmektedir.  

Güneş Köprüsü Reklam Alanları
Güneş Köprüsü Reklam Alanları

Güneş Köprüsü Mobil Uygulaması

Güneş köprüsü platformu telefonda da mobil uygulama olarak kullanılabilmektedir. Ancak Android ve IOS için ayrı ayrı indirme yönetemleri mevcuttur.

Android Telefonlar için Mobil Uygulama İndirme

Android telefona mobil uygulamayı indirmek için öncelikle telefonun internet tarayıcısı kullanılarak www.guneskoprusu.com adresine girilmesi gerekmektedir. Daha sonra ise aşağıdaki resimlerde de görüldüğü gibi ana sayfada yer alan “Uygulamamızı İndirin” ikonuna tıklayarak mobil uygulama indirilebilmektedir.

Güneş Köprüsü Mobil Uygulama
Mobil Uygulama Yükle
Mobil Uygulama Telefon Görünümü

IOS Telefonlar için Mobil Uygulama İndirme

IOS telefolarda mobil uygulamayı indirmek için öncelikle telefonun internet tarayıcısı kullanılarak www.guneskoprusu.com adresine girilmesi gerekmektedir. Daha sonra ise aşağıdaki resimlerde gösterilen adımlara göre uygulama indirilebilmektedir.

Güneş köprüsü mobil uygulama görüntüsü

Güneş Köprüsü’ne Nasıl Üye Olunur?

Güneş Köprüsü Platformuna firma kaydı yapmak için öncelikle ana sayfa açılmalıdır daha sonra ise sırayla aşağıdaki adımlar takip edilmelidir.

  1. İlk olarak www.guneskoprusu.com web adresi açılmalıdır.
  2. Daha sonra sağ üst kısımdaki “Üye Ol” menü sekmesine tıklanmalıdır.
  • Açılan sayfadaki forma firma bilgileri eklenmelidir.
Üyelik Formu
  • Gizlilik politikası ve üyelik sözleşmesi okuyup onaylandıktan sonra firma bilgileri gönderilmelidir.

Form ile gönderdiğiniz bilgiler ile firmanız gerekli incelemelerden geçerek en geç 24 saat içerisinde siteye eklenmektedir.

Güneş Köprüsü Platformuna Kayıt Ücretsiz mi?

Güneş Köprüsü platformu güneş enerjisi sektöründe faaliyet gösteren tüm yasal firmalara açıktır. Site üzerinde verilen hizmetler 31.12.2022 tarihine kadar tüm katılımcı firmalara ücretsizdir.

Güneş Köprüsü Platformu 31.12.2022 tarihinden sonra guneskoprusu.com internet sitesinde yayınlanan yıllık üyelik ücretine tabidir. GENSED üyeleri bu tarihten sonra indirimli fiyatlar ile üyeliklerini uzatabileceklerdir.

İlgili İçerikler